Események | 2020. 12. 14. – 18:50 |

Egy 20 éves bustyaházi (Буштино, Técsői járás) lakos közlekedés közben elgázolt egy kárpátaljai lányt, majd elmenekült a helyszínről

Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Egy 20 éves bustyaházi (Буштино, Técsői járás) lakos közlekedés közben elgázolt egy kárpátaljai lányt, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőröknek sikerült kézre keríteniük a cserbenhagyó gázolót.

Még december 8-án kijevi idő szerint körülbelül 17:30 órakor a técsői járási Bustyaházán egy közlekedési baleset történt, melynek következtében megsérült egy fiatal lány.

A gázoló sofőr elmenekült a helyszínről, a 20 éves helyi illetőségű sérültet pedig a járási kórházba szállították. 

A Técsői Kerületi Rendőrség  bűnügyi osztályának munkatársai és a járőrrendőrség elhárító csoportja azonnal a baleset elkövetőjének keresésére indultak.

A falu és a környező falvak alapos ellenőrzése után a rendőrök megtalálták az elkövetőt.

Kiderült, hogy a tettes az áldozat 49 éves falubelije volt. 

Az előzetes adatok szerint a sofőr a Travneva utcán közlekedve elvesztette uralmát járműve fölött, az út szélére hajtott és elütötte a gyalogost.

A bűncselekmény után a férfi elmenekült a baleset helyszínéről, a Mercedes-Benz típusú személygépkocsiját pedig egy garázsban hagyta. 

A Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai december 11-én találták mega cserbenhagyó gázolót,

aki ellen Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkének (közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak.

Még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban a Kárpátinfo.net hírt adott arról, hogy a rendőröknek sikerült kézre keríteniük azt a férfit, aki megvert és kirabolt egy lakost Csapon.A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyben még tart a nyomozás. 

Továbbá emlékeztetjük olvasóinkat, hogy egy közlekedési baleset történt Mezőkaszony közelében. Az előzetes adatok szerint két gépkocsi ütközött össze. Az ütközés következtében az egyik jármű árokba sodródott.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!