Események | 2020. 12. 14. – 12:30 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, az Ökörmezői járásban egy közlekedési baleset miatt az intenzív osztályra került egy 16 éves felsőkalocsai (Негровець) illetőségű fiú.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A rendőrséghez december 14-ére virradóan bejelentés érkezett arról, hogy egy balesetet szenvedett fiút szállítottak a kórházba.

A helyszínre a nyomozók érkeztek ki, akik megállapították, hogy kijevi idő szerint körülbelül 3 órakor Felsőkalocsán a Skoda Octavia típusú gépkocsi 21 éves sofőrje elütötte 16 éves falubelijét, aki tilos helyen akart átkelni az úton.

A baleset következtében a kiskorú fiút az intenzív osztályra szállították.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak.

Az eset vizsgálata során a megállapítást nyert, hogy a sofőr józanon vezetett. Az ügyben még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban a Kárpátinfo.net hírt adott arról, hogy Kárpátalján, az Ilosvai járásban összeütközött két gépkocsi

A baleset következtében meghalt az egyik járművezető, a másikat pedig előzetes letartóztatásba helyezték, mivel ittas állapotban volt.

Portálunk továbbá emlékeztet arra is, hogy a Munkácsi járás Gorond településen egy lakóház kéményében tűz keletkezett. A tüzet hamar sikerült megfékezni, így személyi sérülés nem történt.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!