Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 14. – 14:40 |

December 12-én a 102-es segélyhívó számra az ungvári járási Csapon történt rablásról érkezett bejelentés, ahol megvertek és kiraboltak egy lakost

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A rendőröknek sikerült kézre keríteniük azt a férfit, aki megvert és kirabolt egy lakost Csapon.

A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyben még tart a nyomozás. 

December 12-én a 102-es segélyhívó számra az ungvári járási Csapon történt rablásról érkezett bejelentés.

A helyszínre kiérkezett rendőrök kihallgatták a sértettet, és megállapították, hogy ismeretlen férfi előző nap megverte őt és ellopta a mobiltelefonját. 

A bűncselekmény tényét illetően a rendőrség munkatársai Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 186. cikkelye, azaz rablás alapján büntetőeljárást indítottak. 

A bűnügyi rendőrség szektorának munkatársai, miután beszéltek az áldozattal, megkezdték a támadó felkutatását, és rövid idő alatt megállapították,

hogy a bűncselekményt egy Csapon élő Lemberg megyei születésű férfi követte el. 

A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték, még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy körözött férfit fogtak el Kárpátalján. December 13-án a rendőrök őrizetbe vettek egy 40 éves férfit, akit halálhoz vezető súlyos testi sértések elkövetésével gyanúsítanak. 

Emlékeztetjük olvasóinkat arról is, hogy egy nyomtalanul eltűnt nyugdíjast keres a munkácsi rendőrség. Eltűnése napján a férfi sötét sportnadrágot, kék rövid kabátot és sportsapkát viselt. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!