Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 15. – 10:00 |

22 ezer külhoni óvodásnak küld karácsonyi ajándékot a Rákóczi Szövetség, ráirányítva a szülők figyelmét a magyar iskolaválasztás fontosságára

Fotó: Rákóczi Szövetség

Hirdetés

22 ezer külhoni óvodásnak küld karácsonyi ajándékot a Rákóczi Szövetség, ráirányítva a szülők figyelmét a magyar iskolaválasztás fontosságára.

A Kárpát-medence közel ezer településén, 22 ezer magyarul beszélő óvodáshoz jut el az ajándék,

amelynek része egy apró édesség és egy szép népmesekönyv, a szülőket magyar iskolaválasztásra bátorító levéllel együtt.

A Rákóczi Szövetség elkötelezett a határon túli magyar közösségek magyar iskolaválasztásában, meggyőződve arról, hogy a magyar iskola mind a gyermek felnőttként remélt boldogulása, mind a magyar közösségek megmaradása szempontjából a leghelyesebb döntés.

A Szövetség Magyar Iskolaválasztási Programja érinti a teljes Felvidéket, Kárpátalját és Vajdaságot,

Erdélyben és Partiumban Máramaros, Szatmár, Bihar, Arad, Temes, Fehér, Hunyad, Szeben, Beszterce-Naszód megyéket, illetve Torda és Dés régióját.

Rákóczi Szövetség

Hírportálunk közölte, hogy az NSKI Mikulás-ajándéka megérkezett a nagydobronyi gyermekotthonba is. Idén több mint ötszáz csomag talált boldog gazdára.

Továbbá emlékeztetünk, hogy Beregszászban meggyújtották az adventi koszorún a harmadik gyertyát. A város főterén álló adventi koszorún meggyújtották a harmadik gyertyát, mely örömláng hordozójaként él a köztudatban.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!