Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 19. – 12:46 |

Aknaszlatinán ellopták egy nyugdíjas személygépkocsiját. A rendőrök hamarosan elfogták a két autótolvajt. A VAZ-2107 személygépkocsit visszaszolgáltatták tulajdonosának.

Autótolvajokat  fogtak a kárpátaljai rendőrök. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Aknaszlatinán ellopták egy nyugdíjas személygépkocsiját. A rendőrök hamarosan elfogták a két autótolvajt. A  VAZ-2107 személygépkocsit visszaszolgáltatták tulajdonosának.

December 18-án a Técsői rendőrkapitányságra bejelentés érkezett, hogy

Aknaszlatinán elloptak egy VAZ-2107 típusú személygépkocsit.

Az autó tulajdonosa, egy helyi nyugdíjas rövid időre egyik utcán parkolt az autójával. Amikor visszatért, az autót nem találta a helyén.

Az értesített rendőrök „forró nyomon” kezdtek el nyomozni.

Az ellopott gépkocsit hamarosan megtalálták az egyik üdülőtelep mellett.

A nyomozók megvizsgálták a térfigyelő kamerák felvételeit, kihallgatták a szemtanúkat. Hamarosan azonosították a bűncselekményben valószínűleg érintett személyeket.

A gépkocsi ellopásával egy 19 és egy 27 éves aknaszlatinai lakost gyanúsítanak.

Az idősebb ellen már lopás miatt indult eljárás A tolvajokat lakóhelyükön vették őrizetbe. A rendőrök az autót lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak.

A két gyanúsított ellen eljárást indítottak, olvasható a Nemzeti Rendőrség Főigazgatóságának hivatalos oldalán.

Korábban a Kárpátinfo.net hírt adott róla, hogy két férfi ellopott egy taxit Kárpátalja székhelyén, Ungváron. A lopásról értesített rendőrök hamarosan elkapták az autótolvajokat.

Az ungvári rendőrök egy eltűnt Opel Vectra márkájú autót eltulajdonítóját is megtalálták. A tulajdonos az utcán hagyta meghibásodott gépkocsiját. A tolvaj a meghibásodott személygépkocsihoz evakuátort hívott és elszállíttatta a garázsába. A lopott autót sikerült eladnia, de a rendőrök a nyomára akadtak.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!