Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 22. – 12:10 |

December 22-én sor került a Beregszászi Városi Tanács következő tanácsülésére. Ezen bejelentésre került, hogy változások történtek a képviselőtestületben

Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

December 22-én sor került a Beregszászi Városi Tanács következő tanácsülésére.

Ezen bejelentésre került, hogy változások történtek a képviselőtestületben

- írja Babják Zoltán, polgármester közösségi oldalán.

Tájékoztatott továbbá arról is, hogy Mester András (KMKSZ – UMP) lemondott a képviselői mandátumáról, mivel kinevezték Gecse elöljárójává (sztárosztájává).

A törvénynek megfelelően Heé Arnold foglalta el a helyét a képviselők között.

Ezt követően a Beregszászi Városi Territoriális Közösség 2021. évi büdzséje tervezetének megvitatására került sor, amely 345,896 millió hrivnyás bevételt, illetve kiadást irányoz elő - emelte ki városunk első embere.

A képviselők jóváhagyták a pénzügyi dokumentumot.

Emellett megszavaztak több más, a városrendezéssel kapcsolatos, 2021-re szóló kérdést is, amelyek tervezett költségvetése 14,235 millió hrivnya.

A tanácsülésen jóváhagyták a városépítési dokumentáció utolsó szakaszát is, módosítva a város területe övezetekre történő felosztásának tervét.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy megtartotta első ülését a Beregszászi Kistérség Végrehajtó Bizottsága. Ezen az új VB tagjai jóváhagyták a közösség költségvetését, ami 345,896 millió hrivnyát tesz ki a bevételi és a kiadási részt tekintve.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy az ukrán állam zaklatja, megfélemlíti a magyarokat. Szijjártó szerint Magyarország a szomszédos, egykor vele ellenséges államok legtöbbjével immár a szövetségesi viszony elmélyítésén dolgozik.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!