Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 24. – 08:39 |

Kárpátalján a Szolyvai Kerületi Rendőrség munkatársai letartóztattak egy 20 éves fiatalt, aki ittas állapotban motorozott, s elütött egy 14 éves lányt

Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Szolyvai Kerületi Rendőrség munkatársai letartóztattak egy 20 éves fiatalt, aki ittas állapotban motorozott, s elütött egy 14 éves lányt.

December 22-én este a 102-es segélyhívó számra balesetről érkezett bejelentés egy berezneki (Березний, Szolyvai járás) illetőségű nőtől. 

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy egy helyi lakos a Forte márkájú motorkerékpáron közlekedve elvesztette uralmát járműve fölött és elütötte a falubelijét.

A kiskorú lányt számos sérülésekkel a szolyvai kórház intenzív osztályára szállították.

A rendőrök megállapították, hogy a motoros ittasan vezetett,

vérében 1,15 ezrelék alkoholt mértek.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (súlyos testi sérülésekhez vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy december 23-án kijevi idő szerint körülbelül 9 órakor Kárpátalján, a Munkácsi járásban, Beregkisalmás (Залужжя) település közelében egy közlekedési baleset történt. Egy Opel típusú gépkocsi sofőrje elvesztette uralmát járműve fölött, a szembejövő sávba sodródott.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy elgázolt egy személyt a Rahó-Kijev vonat. A sofőr sajnos nem vette észre, hogy egy ember van a síneken.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!