Mozaik | 2020. 12. 24. – 15:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Rosszul tettük fel az égősort a fenyőfánkra, egy profi dekoratőr most megmutatja, hogyan kell szakszerűen elhelyezni az égőt a fenyőn.

Fentről lefelé, vagy lentről fölfelé, cikk-cakkban, vagy csigában?

Mindenki a saját módszerére esküszik, ha az izzósor felrakásáról van szó. De hogy melyik a helyes, azt most Clare Hooper profi karácsonyfa dekoratőr (igen, ilyen tényleg létezik - a szerk.) mutatta meg TikTok oldalán.

A videó hiánypótló, és nem is érkezhetett volna jobbkor, bár azt nem mondhatnánk, hogy elsöprő sikert aratott mindenki körében.

Clare módszere, azaz a függőleges díszítés, sokak szerint nem túl szép, ellenben hasznos,

mivel ha több égősort teszünk a fára, és az egyik beadja a kulcsot idő előtt, annak így valóban könnyebb a cseréje.

Clare technikája egyébként nem csak emiatt praktikus, hanem mert a fenyő hátuljára, ami általában a fal felé néz, nem kerül világítás, így több pislákoló csillogás jut az elülső részre, még drámaibbá téve ezzel a látványt -írja a Hirado, ahol a video is megtekinthető.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy embernek 80 ezer eurót is megért, hogy a védőüveg „torzító” hatása nélkül láthatja a világ leghíresebb festményét, Leonardo da Vinci Mona Lisa című képét.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy az USA-ban jövőre önvezető autók is szállíthatnak majd házhoz. Az USA-ban a Walmart 2019-ben kezdett el dolgozni a Gatik nevű céggel, hogy önvezető teherautókat teszteljenek Bentonville és Arkansas között.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!