Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 25. – 12:36 |

Kárpátalján a Técsői járásban a rendőrség munkatársai vizsgálják azt a motoros balesetet, melynek következtében életét vesztette két ember.

Ketten haltak meg egy közúti balesetben Kárpátalján. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján a Técsői járásban a rendőrség munkatársai vizsgálják azt a motoros balesetet, melynek következtében életét vesztette két ember.

December 25-én kijevi idő szerint körülbelül hajnali 3 órakor a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett arról, hogy a Técsői járásban, Széleslonka (Широкий Луг) településen

egy közúti baleset történt.

A helyszínre kiérkező szakemberek megállapították, hogy

teherautóval ütközött össze egy motorkerékpár.

Kiderült, hogy egy 18 éves helyi lakos 24 éves utasával együtt Tiszaló (Тисалово) településről motorkerékpáron közlekedve nekiütköztek egy parkoló Volvo márkájú teherautónak.

A baleset következtében a

motor vezetője és utasa még a orvosok kiérkezése előtt belehaltak sérüléseikbe.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Az illetékes hatóságok vizsgálják a baleset pontos okait és körülményeit – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk a Munkácsi járásban történt halálos balesetben öten vesztették életüket. A halálos közúti balesetben  egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!