Mozaik | 2020. 12. 28. – 19:30 |

A különböző márkák és reklámügynökségek minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a lehető legizgalmasabb reklámokkal késztessék az embereket vásárlásra

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ismét elérkezett az évnek azon szakasza, amikor a különböző márkák és reklámügynökségek minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a lehető legizgalmasabb és legemlékezetesebb karácsonyi reklámokkal késztessék az embereket vásárlásra.

Egy idő után már úgy tűnhet, hogy minden szívszorító hirdetést láttunk, a DocMorris német gyógyszertár új produkciója azonban egészen elképesztő módon ültet fel az érzelmi hullámvasútra - írja a Hirado.

A Boredpanda szúrta ki a Jung von Matt / SAGA reklámügynökség által készített közel három perces karácsonyi tv-reklámban

egy nagypapa egy rozsdás öreg kettlebellt porol le és kezd el emelgetni, majd a testedzés a napi rutinjává válik.

Az idős úr egyre erősebb lesz, aminek köszönhetően a film végén már egymaga segíti kisunokáját a magasba a fenyőfa csúcsdíszének felrakásához.

Az idei év legkönnyfakasztóbbnak titulált reklámja a közösségi médiában futótűzként terjed, november 30-i közzététele óta már több mint 12 millió megtekintésnél jár.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy erősebb földrengés rázta meg Horvátországot. Újabb, 5,2-es erősségű földrengés rázta meg Horvátországot hétfőn kora reggel.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy ömlik az izzó láva a világ egyik legaktívabb vulkánjából. Két és fél év „hallgatás” után ismét kitört a Kilauea, a Hawaii-szigetek egyik legaktívabb tűzhányója, s izzó láva ömlik belőle.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!