Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 28. – 07:34 |

Kárpátalján a Megyei Rendőrség nyomozói vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében elütöttek egy 62 éves bedőházai illetőségű férfit

Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Megyei Rendőrség nyomozói vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében elütöttek egy 62 éves bedőházai (Бедевля, Técsői járás) illetőségű férfit.

December 26-án késő este a 102-es segélyhívó számra halálos balesetről érkezett bejelentés a Técsői Kerületi Rendőrség egyik munkatársától.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy az Audi A4 típusú gépkocsi sofőrje elütött egy 62 éves bedőházai illetőségű férfit,

aki sajnos belehalt a sérüléseibe.

Kiderült, hogy a gázoló sofőr ittas állapotban volt. Vérében 0,82 ezrelék alkoholt mértek.

A szabálysértő ellen Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében eljárást indítottak.

Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy kerékpárost gázoltak halálra a Nagyszőlősi járásban. Kárpátalján, Nagyszőlős és Ilonokújfalu (Онок) település között egy Mercedes Sprinter márkájú mikrobusz vezetője elütött egy kerékpáron közlekedő férfit.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy áramütés ölt meg egy villanyszerelőt. A tragédia a Volóci járásban történt pénteken, 12 óra után, írja a prozak.info.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!