Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 28. – 12:21 |

Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak az elmúlt héten.

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnába januárban érkezhet a koronavírus elleni oltás, amely 220 dollár lesz; Halálra vertek egy nyugdíjas asszonyt Kárpátalján; Növekszik a tartásdíj összege Ukrajnában. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak az elmúlt héten.

Ukrajnába januárban érkezhet a koronavírus elleni oltás, amely 220 dollár lesz

Az ukrán magánklinikák január elejére várják a koronavírus elleni kínai oltást. Az oltás költsége egy ember számára legalább 220 dollár lesz. Az orvosok szerint a Sinovac COVID-19 elleni gyógyszerrel történő oltás két szakaszban (két adagban) történik, két hét intervallummal. Ezért az oltás ára egy ember számára legalább 220 dollár lesz.

Rettegős karácsony: fél Európa már lezárta határait az angliai mutáns koronavírus miatt

Egyre több európai ország vezet be beutazási tilalmat az Egyesült Királysággal szemben, miután egy új, minden eddiginél fertőzőbb koronavírus-mutációt fedeztek fel Dél-Angliában.

Halálra vertek egy nyugdíjas asszonyt Kárpátalján

A 78 éves asszony holttestét Beregszilváson, a saját házába találták meg. A szakértők erőszakos halálra utaló jeleket fedeztek fel. A tettes az áldozat 48 éves falubelije, aki elmondta, hogy köztük előző nap konfliktus alakult ki, melynek során ő megverte az idős asszonyt, majd magára hagyta őt a házban.

Növekszik a tartásdíj összege Ukrajnában

A létminimum és ennek megfelelően a gyermekek tartásdíjának növekedését 2021-ben július 1-jétől és december 1-jétől tervezik bevezetni.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!