Karpat.in.ua
| 2020. 12. 28. – 12:46 |

Ukrajnában az élet 2021 áprilisától kezd majd visszatérni a normális kerékvágásba, de a járvány elleni intézkedések akkor sem szűnnek meg teljesen

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában az élet 2021 áprilisától kezd majd visszatérni a normális kerékvágásba a Covid után, de a járvány elleni intézkedések akkor sem szűnnek meg teljesen.

Ezt Viktor Ljasko, egészségügyi miniszterhelyettes, országos közegészségügyi főorvos jelentette ki - írja a Karpat.in.ua.

A tárcavezető-helyettes az Ukrajina 24 televízió vasárnap esti adásában beszélve jelezte,

hogy az ukránok jövő év áprilisától kezdhetnek visszatérni a megszokott életritmusukhoz.

„Nem szabadulunk meg teljesen a járvány elleni korlátozásoktól és az olyan szigorú karanténoktól, mint amilyen jelenleg is van” – tette hozzá.

Ljasko azt is elmondta, hogy a koronavírus felfedezésének pillanatától már

mintegy 12 ezer mutációja ment végbe.

Egyúttal felszólította az ukránokat, hogy oltassák be magukat diftéria, kanyaró és rubeóla ellen, nehogy a Covid-19 mellett más járvány üsse fel a fejét.

Korábban hírt adtunk arról, hogy október eleje óta nem volt ilyen kevés koronavírusos megbetegedés Ukrajnában. Az elmúlt nap során 4385 új koronavírus-esetet igazoltak Ukrajnában,

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy újabb két országban jelent meg a koronavírus mutációja. Franciaországban és Japánban is megjelent a koronavírus Nagy-Britanniában azonosított mutációja.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!