Origo
| 2020. 12. 28. – 19:00 |

Vasárnap elszenvedte vereségét a Szombathely a férfi kosárlabdában. A 101-98-ra elveszített meccs után az edző kemény kritikával illette csapatát

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Vasárnap este elszenvedte első vereségét a Szombathely a férfi kosárlabda NB I-ben a Sopron otthonában. A 101-98-ra elveszített meccs után a szombathelyiek edzője rendkívül kemény kritikával illette a saját csapatát.

Az NSO írta le Gasper Okorn nyilatkozatát, aki a lefújást követően így értékelte a mérkőzést és csapata teljesítményét:

„Rövid leszek: szégyen! Minden felelősség az én vállamat nyomja, de ha egy csapat képes ellened 101 pontot dobni, és te csapatod 98 ponttal nem tudja megnyerni a meccset, akkor minden világos.

Részünkről ez undorító volt.

Nem számít, hogy a hazaiak jól játszanak-e, mi nem teljesíthetünk így, és ez már nem az első eset" - írja az Origo.

 

Korábban hírt adtunk arról, hogy Szoboszlait dobogóra emelték az osztrák szakírók. A Bayern Münchennel német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes David Alabát választották Ausztriában az Év legjobb labdarúgójának. A magyar válogatott Szoboszlai Dominik a harmadik helyen végzett a szavazáson.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Keszthelyi Vivien Formula 3-as bajnok csapattal tesztel. Több mint 22 éves múltra visszatekintő Formula bajnok csapattal tesztel Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!