Kárpátinfo.net


| 2020. 12. 29. – 16:00 |

Ukrajnában egyre nagyobb a lakosság igénye a tapasztalt politikusok iránt. Az egyetlen politikus, aki képes stabilizálni az állam helyzetét, az Timosenko

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában egyre nagyobb a lakosság igénye a tapasztalt politikusok iránt. Az egyetlen politikus, aki képes stabilizálni és helyrehozni az állam helyzetét, Julija Timosenko.

Ezt a Batykivscsina legfrissebb minősítései is megerősítik – nyilatkozta Tarasz Zahorodnij politikai szakértő az Espreso adásában, írja az RBC.ua hírportál.

Felhívta a figyelmet a Rating szociológiai csoport felméréseire, amely a Batykivscsina minősítésének növekedését mutatta,

míg a többi vezető politikai erő minősítése változatlan maradt vagy csökkent.

“Most mindenki megérti, hogy előre kiszámított kemény döntésekre van szükségünk a kormányvezetés részéről.

Julia Timosenko magas színvonalú válságellenes menedzserként képes stabilizálni az ukrajnai helyzetet.

Nem lep meg senkit, ha kinevezése után azonnal másnap találkozót hirdet ki, elhívja az összes minisztert, mindenki fogja tudni, mit kell tennie, senkivel sem fog játszani” - fejtette ki meggyőződését a szakértő.

Szerinte Timosenko “Új irány” programja, amelyet programdokumentumként készített a leendő elnök számára, egyértelműen a miniszterelnök programjának alapját képezi, és a következő kormány magas színvonalú „ütemtervévé” válhat.

Timosenko stabil választási maggal és világos ideológiával rendelkezik.

Emlékezzünk csak azokra a magánvállalkozókra, akik odaadó támogatói voltak a Nép Szolgája pártnak, de most az egyhangú többség kirívó döntésein keresztül támogatják Timosenko csapatát, és hálásak neki az érdekeik védelméért - foglalta össze a szakember.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Zelenszkij támogatja a minszki megállapodásból való kilépést. Az államfő szerint, ha ilyen döntés születik, akkor Európai Unió elfogadhatja az Oroszországgal és a népköztársaságok képviselővel szembeni szankciók feloldását.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy a kárpátaljai fellebbviteli bíróság zár alá vette Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökének otthonában tartott házkutatáskor lefoglalt vagyontárgyakat.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!