Mozaik | 2020. 12. 31. – 16:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Dubajban a terhesgondozás mindenkinek a saját felelőssége, nincsenek előírt vizsgálatok, szülni pedig kórházban vagy gyógycentrumban lehet.

A kórházak modernek, felszereltségük olyan, akár egy hotelé:

a VIP- emeleten található szülőszoba-lakosztályok a módos helyiek pénztárcájához szabottak, saját nővérrel és étlappal - írja a Hirado.

A beutaltaknak fűtött úszómedence, szauna és jakuzzi is a rendelkezésükre áll.

Az emírségekben a császáros szülés költsége kétszer-négyszer magasabb, mint a természetesé, így sok anya félelme, hogy indokolatlanul „megcsászározzák” a nagyobb nyereség reményében.

Dubajban divatos a „szülés utáni helyreállítás”, amelynek során műtéti eljárással feszesítik a has bőrét.

A legmeghökkentőbb, hogy „egésztest-feszesítést”, mell- has- és intimplasztikát is lehet kérni, amelynek során a has, a mell és a fenék mellett a kart, a combot, sőt akár még a vádli környékét is a terhesség előtti állapotba hozzák vissza.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy 65 hrivnyáért adnak egy kávét Bukovelen. December 27-én egy Bukovelen járó turista közzétette az egyik kocsma menüjéről készült fotót a Facebook közösségi oldalon, mely nem kis felháborodást keltett.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy 170 kilométeres szélvihar pusztított Nagy-Britanniában. Bedfordshire-ben a folyó partján lakóknak azt tanácsolták, hogy hagyják el otthonaikat.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!