Kárpátinfo.net


| 2021. 01. 10. – 09:53 |

Kárpátalján eltűnt egy 16 éves lány, a rendőrség megkezdte keresését.

Eltűnt 16 éves kárpátaljai lány. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján eltűnt egy 16 éves lány, a rendőrség megkezdte keresését.

Kárpátalján az Ungvári Kerületi Rendőrség munkatársai keresik Hripták Olenàt, a 16 éves baranyai (Баранинці, Ungvári járás) illetőségű lányt.

Olena Hripták eltűnéséről január 8-án értesítették a rendőrséget. Az édesanya elmondta, hogy lánya még január 5-én elment otthon, s azóta nem tért vissza.

A fényképen látható eltűnt kiskorú lány körülbelül 150 cm magas, vékony testalkatú, haja világos színű és hosszú. Eltűnése napján dzsekit és fekete farmernadrágot viselt. Piros színű bőröndje is lehet.

A rendőrség arra kéri a polgárokat, ha valaki valamilyen információval rendelkezik az eltűnt hollétéről, jelentkezzen a 102-es segélyhívó számon vagy a legközelebbi rendőrségen – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Nemzeti Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy egy 15 éves fiú sétálni ment otthonról, de nem tért vissza. Nemcsak a rendőrök, hanem a nyilvánosság és az újságírók is bekapcsolódtak a kiskorú keresésébe. A baráti kör beazonosítása során kiderült, hogy az eltűnt fiú Kárpátaljára utazott, ahol egészségesen meg is találták.

Emlékeztetünk, hogy halálra gázolták az eltűnt iskolás fiút Kárpátalján. Kárpátalján a Megyei Rendőrség munkatársai megállapították a técsői járási kiskorú fiú eltűnésének minden körülményét. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy korrupt határőrt fogtak el Csapon. A határőrnek először 8000 hrivnyát utaltak át bankkártyájára azért, hogy segítsen a cigarettacsempészetben.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!