MTI

| 2021. 01. 12. – 11:00 |

Több mint 30 ezer jegyet értékesítettek a futballmeccsre, noha nézők a koronavírus-járvány miatt nem mehettek be a találkozóra

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Több mint 30 ezer jegyet értékesített a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi FA Kupa-mérkőzésre az angol nyolcadik ligában szereplő FC Marine futballklub, noha nézők a koronavírus-járvány miatt nem mehettek be a találkozóra.

„Végeredmény: Marine 0, Tottenham 5. Nézőszám: 30 697”

– írta a Twitteren a Liverpool közelében fekvő Crosby város amatőr egyesülete, amely a meccs előtt a hatezres virtuális belépőszámot tűzte ki célul, közli az MTI.

A csapat stadionja egyébként 3200 fő befogadására alkalmas.

A zárt kapus találkozót néhányan a kerítésen keresztül, vagy a környező házak ablakaiból figyelték.

Az 1894-ben alapított FC Marine a pandémia miatt nehéz anyagi helyzetbe került,

így az egyenként tízfontos (körülbelül 4000 forintos) jegyek megvásárlásával a szurkolók sokat segítettek a klubnak.

A hírek szerint számos Tottenham-drukker, sőt, a londoniak vezetőedzője, José Mourinho, valamint a Spurs korábbi sztárja, a jelenleg televíziós műsorvezetőként dolgozó Gary Lineker is vett belépőt a találkozóra.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy útnak indult Rakonczay Gábor, aki a világon elsőként SUP-on szeli át az Atlanti-óceánt! Az 5.200 kilométeres táv megtétele az előzetes számítások szerint 60-65 napot vesz igénybe.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Ukrajna olimpiát rendezne 2030-ban vagy 2032-ben. Vadim Gutzeit sportminiszter szerint Ukrajna fontolgatja, hogy jelentkezik a 2030-as téli vagy a 2032-es nyári olimpia házigazdájának.

Forrás

MTI


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!