Kárpátinfo.net


| 2021. 01. 14. – 09:30 |

Kárpátalján a Megyei Rendőrség Kábítószer-ellenőrzési Osztályának munkatársai házkutatást tartottak egy kendereskei illetőségű férfi lakóhelyén

Fotó: a Kárpátaljai Megyei Rendőrség Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Kárpátalján a Megyei Rendőrség Kábítószer-ellenőrzési Osztályának munkatársai házkutatást tartottak egy kendereskei (Коноплівці, Munkácsi járás) illetőségű férfi lakóhelyén. 

A nyomozás során a rendőrök szárított növényi eredetű kábítószert foglaltak le. 

Ezenkívül a lakóház hálószobájában a rendőrök száraz aprított anyagot találtak, amelyet üvegedényben tároltak, és egy elektronikus mérlegeket.

A szakértők szerint az összes lefoglalt anyag kannabisz.

A lefoglalt „áru” össztömege körülbelül 3,5 kilogramm volt.

Az ügy kivizsgálása során kiderült, hogy a kábítószer a ház tulajdonosának birtokában van.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 309. cikkének (különösen nagy mértékben elkövetett kábítószer illegális előállítása, gyártása, tárolása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak .  

Január 13-án a nyomozók befejezték az ügy előzetes vizsgálatát, a vádiratot pedig a bíróságra továbbították.

A férfit a bűncselekmény miatt 8 évig terjedő börtönbüntetés fenyegeti - írja a Kárpátaljai Megyei Rendőrség Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy drogot árult egy büntetett előéletű férfi Kárpátalján. Kárpátalján az Ilosvai Kerületi Rendőrség munkatársai értesítést kaptak arról, hogy egy helyi lakos részt vehet a kábítószer-kereskedelemben a környékbeli drogosok között.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy felgyújtotta egykori élettársa házát egy nő Kárpátalján. Kárpátalján, Rahón egy nő felgyújtotta egykori élettársa házát. A rendőrök már hivatalosan is vádat emeltek ellene. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!