Események | 2021. 01. 16. – 15:09 |

Kárpátalján egy személygépkocsi és egy személyszállító autóbusz ütközött össze, melynek következtében hárman megsérültek.

Személyszállító autóbusszal ütközött egy gépkocsi Kárpátalján. Fotó: DSZNSZ

Hirdetés

Kárpátalján egy személygépkocsi és egy személyszállító autóbusz ütközött össze, melynek következtében hárman megsérültek.

Január 16-án bejelentés érkezett a sürgősségi mentőszolgálathoz,  hogy Bányfalu (Сусково) település közelében

összeütközött egy Volvo s40 típusú személygépkocsi és egy BAZ-A079 Etalon márkájú személyszállító autóbusz.

Az ütközés következtében az autóbusz felborult, melynek következtében három utas megsérült. Őket közepesen súlyos testi sérülésekkel a Szolyvai Járási Kórházba szállították.

A helyszínre kiérkező szolyvai szakemberek csörlő segítségével eltávolították az autóbuszt az úttestről, és

biztosították a járművek akadálymentes közlekedését az adott útszakaszon.

A közúti baleset körülményeit tovább vizsgálják – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy két fiatal vesztette életét egy Kárpátalján történt balesetben. Az előzetes információk szerint, egy Volkswagen Golf 27 éves sofőrje, Simer falu irányába haladva elvesztette uralmát járműve felett és nekiütközött egy fának. A közúti balesetben autó 32 éves utasa és a személygépkocsi vezetője életét vesztette.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy egy beregkövesdi közúti balesetben életét vesztette egy 6 éves kisfiú. A helyszínelő nyomozók megállapították, hogy egy 26 éves ilosvai illetőségű fiatalember a Volkswagen Golf típusú gépkocsin közlekedve elvesztette uralmát járműve fölött. A gépkocsi átsodródott szembejövő sávba, ahol elütött egy út szélén gyalogló kiskorú gyermeket.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!