Kárpátinfo.net


| 2021. 01. 17. – 12:06 |

A Zakarpattyaenergozbut Kft. arra figyelmezteti a fogyasztókat, hogy csalók hamisítják a villanyszámlákat.

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A Zakarpattyaenergozbut Kft. arra figyelmezteti a fogyasztókat, hogy csalók hamisítják a villanyszámlákat.

«Kedves fogyasztók!  Ismeretlen személyek úgy hamisítják az villanyszámlákat, hogy hamis nyugtákat (rossz bankszámlaszámmal) dobnak a fogyasztók postaládájába, és ennek eredményeként a pénzüket nem az elfogyasztott áramszolgáltatásért fizetik, hanem az valakinek a zsebébe kerül!» - olvashatjuk a Zakarpattyaenergozbut vállalat hivatalos honlapján.

 Ilyen eseteket azonosítottak a Nagyszőlősi járásban. Az esetekről már értesítették a rendőrséget.

A vállalatnál arra kérik a polgárokat, hogy hasonlítsák össze a nyugtában megadott számlaszámot a Zakarpattyaenergozbut Kft. hivatalos honlapján elérhető számlaszámokkal a következő linkeken: https://zakarpatzbut.energy/ , https://zakarpatzbut.energy/pro-kompaniiu/kontakty

A számlákat online is kifizetheti! A Zakarpattyaenergozbut hivatalos  weboldalán található az «Online fizetés» szolgáltatás, amelyhez az «Ügyfelek» szakaszon keresztül lehet hozzáférni, illetve egyéb szolgáltatások is működnek.

Lehetősség szerint segítsenek idős rokonaiknak, barátoknak, ismerősöknek számláik befizetésében! - olvasható a felhívásban.

 A számlaszámokat a vállalat telefonközpontjának 0-800-50-59-60 telefonszámán is bármikor ellenőrizheti! Legyenek óvatosak!  Ellenőrizzék a számlákat!

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!