Események | 2021. 01. 02. – 10:07 |
A 24 éves fiatalt a Dolhai Állami Tűzoltó- és Mentőegység munkatársai és a helyi lakosok több órán át eredménytelenül keresték.. Fotó: УДСНС

Hirdetés

A vízbe fulladt fiatalember holttestét január 1-jén az ilosvai járásban találták meg Kárpátalján.

Szilveszter éjszakáján éjfél után egy perccel a sürgősségi mentőszolgálathoz a 24 éves rókamezői illetőségű fiatalember hozzátartozója fordult, aki elmondta, hogy a fiú a barátnőjével hazafelé tartott, amikor a Liszicsanka folyó hídján megcsúszott és beleesett a vízbe – írja a Mukachevo.net hírportál az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztálya nyomán.

A 24 éves fiatalt a Dolhai Állami Tűzoltó- és Mentőegység munkatársai és a helyi lakosok több órán át eredménytelenül keresték.

A fiatal férfi holttestét végül Kovácsrét (Kusnica) és Rókamező között találták meg január 1-jén kijevi idő szerint 10 órakor. A holttestet kiemelték a vízből, és átadták a rendőrség munkatársainak. Az illetékes hatóságok vizsgálják a halál körülményeit.

Hirdetés

Hírt adtunk róla, hogy két férfi lövöldözött Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron január 1-jén. A férfiakat őrizetbe vették.

Kárpátalján, a Huszti járásban egy 70 éves férfi halálra verte 75 éves bátyját, akihez vendégségbe ment hozzá. A nyomozók letartóztatták a gyanúsítottat.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!