Események | 2021. 01. 20. – 10:00 |

A járőrök őrizetbe vették az ittas sofőrt Ungváron, aki valószínűleg közúti balesetet okozója lett, megvert egy férfit és elmenekült a helyszínről

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A járőrök őrizetbe vették az ittas sofőrt Ungváron, aki valószínűleg közúti balesetet okozója lett, megvert egy férfit és elmenekült a helyszínről.

Január 18-án a járőrökhöz bejelentés érkezett arról, hogy egy közúti baleset helyszínén annak résztvevői között verekedés tört ki.

Az eset Ungváron, a Szabadság sugárúton történt.  

Odaérve a rendőrök csak az áldozatot találták meg, aki arról számolt be, hogy egy másik sofőr nekihajtott a Skoda típusú autójának, majd megverte őt és elhajtott a helyszínről.  

A sértett leírta az autót és az elkövetőt is.

Az ellenőrök elküldték kollégáiknak a leírást a VAZ 21099 autóról és a sofőrjéről.

Nemsokára a Minaji úton járőröző rendőrök észrevették és megállították a keresett autót.  

A sofőr dacosan kezdett viselkedni, és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt. Ezenkívül az ellenőrök észrevették, hogy a járművezető ittas állapotban van, ő azonban elutasította az alkoholvizsgálatot.

Nem volt hajlandó teljesíteni a járőrök törvényes követeléseit sem, ezért őrizetbe vették és az Ungvári Kerületi Rendőrségre szállították őt.

A járőrök alábbi jegyzőkönyveket állítottak ki a szabálysértő ellen:

baleset elkövetése, menekülés a baleset helyszínéről, kisebb garázdaság, a rendőrökkel szembeni engedetlenség, közigazgatási letartoztatás és ittas járművezetés - írja Kárpátaljai Megyei Járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy beszakadt a jég alá és meghalt egy fiatalember Kárpátalján. Kiderült, hogy a fiatalember január 17-én esett a jég alá.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy egy nap alatt két halálos tűzeset történt Munkács közelében. Január 19-én két tragikus eset történt Munkács közelében: tűzesetek következtében két ember halt meg. Egy embert a tűzoltók megmentettek.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!