Események | 2021. 01. 04. – 07:30 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, a huszti járási Száldobos (Стеблівка) településen egy Mercedes Benz Vito típusú mikrobusz sofőrje elgázolt egy gyalogost, majd elmenekült a helyszínről.

A 47 éves áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A rendőrök a járművet és a sofőrt a Técsői járásban találták meg.

A rendőrökhöz december 31-én kijevi idő szerint körülbelül 18 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy

a Munkács-Rohatin autóúton, Száldoboson elütöttek egy gyalogost.

A helyszínre a nyomozók érkeztek ki, akik megállapították, hogy a 47 éves helyi lakost elütötte egy gépkocsi, melynek sofőrje elmenekült a helyszínről.

Január 2-án a sofőr személyazonosságának megállapítására és az autó felkutatására irányuló operatív keresési intézkedések eredményeként a Huszti Kerületi Rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai kézre kerítették a bűncselekményben érintett személyt.

Megállapították, hogy egy 66 éves técsői lakos Ungvár irányába haladva elvesztette uralmát járműve fölött

és elütötte a gyalogost.

A bűncselekmény elkövetése után a férfi elhagyta a baleset helyszínét, a mikrobuszt pedig a Técsői járásban, barátjánál hagyta.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak.

Még tart a nyomozás.

A cserbenhagyó gázolót akár 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy kisgyerek sérült meg egy kárpátaljai moteltűzben. Január 2-án Volócon kijevi idő szerint 2 óra 7 perckor a sürgősségi mentőszolgálatot a motel vendégei értesítették. Arról számoltak be, hogy a folyosón és a helyiségekben erős füstszag van. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy lövöldözés volt Ungvár központjában. A lövöldözés helyszínére kiérkező rendőrök két gyanús személyt vettek észre az utcán.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!