Hirado.hu
| 2021. 01. 04. – 19:00 |

Németországban az utolsó esélye is elszállt annak a lottógyőztesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett több mint 11,3 millió eurós nyereményéért

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Németországban az utolsó esélye is elszállt annak a lottógyőztesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett több mint 11,3 millió eurós (4 milliárd forint) nyereményéért, mert legkésőbb 2020. december 31-én lehetett volna felvenni.

A győztes szelvényt 2017 áprilisában húzták ki Baden-Württemberg tartományban,

de a rendszeres felhívások ellenére azóta sem jelentkezett senki a nyereményért, amely Németország délnyugati részében rekordmagas összegű lottónyeremény volt - írja a Hirado.

A szabályok szerint a lottónyeremények a húzás évét követő harmadik év végén elévülnek.

Az ismeretlen kilétű nyertes markát egész pontosan 11 300 368 euró ütötte volna,

és a nyeremény teljesen adómentes lett volna.

Korábban hírt adtunk arról, hogy nem mindennapi fogás került az egyik kolumbiai étterem étlapjára, ahol a vendégek már aranyhamburgert is falatozhatnak. A beszámolók szerint az aranynak nincs különösebben sem íze, sem illata, de az ember ajkához és az ujjaihoz tapadhat, a finom aranypor.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy 19 ezer dollárral felejtettek egy bőröndöt a vonaton. A Rahó-Harkiv menetrend szerinti személyvonat kocsijában egy férfi felejtette a poggyászát, melyben 19 ezer dollár volt.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!