Események | 2021. 01. 07. – 16:37 |

Halálos közúti baleset történt Kárpátalján, melynek következtében egy személy életét vesztette, illetve súlyosan megsérült egy kiskorú gyermek.

Halálos közúti baleset történt Oroszmokrán (Руська Мокра), melynek következtében egy személy életét vesztette. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Halálos közúti baleset történt Kárpátalján, melynek következtében egy személy életét vesztette, illetve súlyosan megsérült egy kiskorú gyermek.

Január 6-án kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor a Técsői Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Oroszmokrán (Руська Мокра) a Fő úton egy közlekedési baleset történt.

A helyszínelők megállapították, hogy egy Chevrolet Lacetti típusú gépkocsi 42 éves helyi illetőségű sofőrje elvesztette uralmát járműve fölött és nekicsapódott egy betonkerítésnek.

A baleset következtében a helyszínen belehalt a sérüléseibe a gépkocsi 61 éves utasa.

Ezenkívül megsérült a sofőr és egy 3 éves kislány is. A gyermeket súlyos testi sérülésekkel a kórházba szállították. További két kiskorú utast orvosi vizsgálat után hazaengedték.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még folyik a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Beregszászi járásban található Tiszaújlakon egy benzinkút mellett elütöttek egy 70 éves nyugdíjast. A helyszínre kiérkező nyomozók megállapították, hogy egy VAZ-2106 típusú elütött az úttesten tilos helyen átmenő gyalogost.

Emlékeztetésül közöljük, hogy egy 18 éves fiú 24 éves utasával motorkerékpáron közlekedve nekiütközött egy parkoló Volvo márkájú teherautónak. A baleset következtében a motor vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!