Kárpátinfo.net


| 2021. 01. 07. – 12:01 |

Kárpátalján egy közlekedési balesetben megsérült egy beregkövesdi 6 éves kisfiú.

Közlekedési balesetben sérült meg egy beregkövesdi (Кам'янське) 6 éves kisfiú. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján egy közlekedési balesetben megsérült egy beregkövesdi (Кам'янське) 6 éves kisfiú.

Január 6-án az Ilosvai Kerületi Rendőrséghez Beregkövesden történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy egy 26 éves ilosvai illetőségű fiatalember a Volkswagen Golf típusú gépkocsin közlekedve elvesztette uralmát járműve fölött. A gépkocsi átsodródott szembejövő sávba, ahol elütött egy út szélén gyalogló kiskorú gyermeket.

A hatéves kisfiút számos sérülésekkel a kórházba szállították.

A sofőr ellen Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk róla, hogy emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával indítottak eljárást egy 25 éves nő ellen. A gyanúsított antidepresszáns gyógyszerek beadásával próbálta megölni hároméves gyermekét. A kisfiú eszméletlen állapotban került kórházba, miután a fiatalasszony anyja észrevette, hogy mi történt.

Emlékeztetőül, Lembergben erőszak miatt ítéltek el egy férfit. Megállapítást nyert, hogy a férfi 2018 júniusában a saját házában, kihasználva 5 éves lánya tehetetlen állapotát, megerőszakolta. A bűnelkövetőt 10 évig terjedő börtönbüntetésre ítélték.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!