Karpat.in.ua
| 2021. 10. 11. – 07:30 | Ukrajna |
Hanna Tretyakova a Nép Szolgája (NSZ) kormányzó párt Facebook-os frakciócsoportjában azt írta: „egy ellenséggel kevesebb”. Fotó: Internet

Hirdetés

Botrány tört ki pénteken a Legfelső Tanácsban, miután röviddel Anton Poljakov képviselő halálának bejelentését követően a provokatív kijelentéseiről ismert Hanna Tretyakova a Nép Szolgája (NSZ) kormányzó párt Facebook-os frakciócsoportjában azt írta: „egy ellenséggel kevesebb” – adta hírül a korrespondent.net hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A jelentés szerint Ihor Palicja, a Za Majbutnye képviselőcsoport tagja a parlamenti pulpitusról ítélte el Tretyakova viselkedését, követelve Ruszlan Sztefancsuk házelnöktől, hogy intézkedjen az alantas képviselői megnyilvánulás ügyében.

Válaszában Tretyakova felháborodottan utasította vissza a bírálatot, azzal vádolva képviselőtársát, hogy kémkedik az NSZ Facebook-csoportja után.

Alkotmányos jogára és a szólásszabadságra hivatkozva azt is mondta, nem engedi, hogy betömjék a száját, és a Za Majbutnye tagjainak kell szégyellniük magukat.

Ezt követően Tretyakova Szégyen-szégyen! bekiabálások közepette elhagyta az üléstermet.

Eddig tisztázatlan körülmények közt, egy taxiban utazva péntek hajnalban Kijevben meghalt Anton Poljakov 33 éves parlamenti képviselő,

a Za Majbutnye képviselői csoport tagja, halála kapcsán egyre több kérdőjel merül fel a sajtóban.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés