Események | 2021. 10. 13. – 14:30 |
Az eset után az asszonyt vérzéssel kezelik kórházban. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy századosi rangban szolgáló körzeti rendőr egy volt kollégájával éjnek idején betört a Poltava megyei Csavelcsa községben egy gyermekét egyedül nevelő nő házába, majd mindketten bestiálisan megerőszakolták a második gyermekével terhes asszonyt, akit vérzéssel szállítottak kórházba – adta hírül a korrespondent.net hírportál szerdán helyi forrásokra hivatkozva, közli a Karpat.in.ua.

A megyei rendőrség sajtószolgálatának jelentése szerint október 12-én 8:00 órakor érkezett a bejelentés egy nőtől a Lubinszki járásból arról, hogy éjjel két férfi megerőszakolta.

A nő által megnevezett egyik elkövető a körzeti rendőrtiszt, aki szeptember 30-tól a szabadságon van,

az ügyben nemi erőszak címén indult büntetőeljárás a büntetőtörvénykönyv 152. cikkelyének 3. része alapján – olvasható a közleményben.

Ihor Moszijcsuk volt radikális párti parlamenti képviselő Telegram-csatornáján azt írta, a körzeti rendőrszázados és volt kollégája éjjel rátörték az ajtót a második gyermekével terhes nőre és bestiálisan megerőszakolták.

Az eset után az asszonyt vérzéssel kezelik kórházban.

Eközben a két rendőr egyenruhában rohangál a faluban és a járásban komoly összegeket ajánlva a hosszú börtönbüntetéssel járó bűncselekmény eltussolásáért – állította a volt honatya.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.