Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 18. – 08:30 | Kárpátalja |
Mezőterebesen (Страбичово) összeütközött egy Volkswagen Caddy és egy Volkswagen Transporter. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében meghalt egy Volkswagen Caddy sofőrje, s megsérült a másik gépkocsi sofőrje és utasai.

Október 16-án kijevi idő szerint körülbelül 16:40 órakor a rendőrséghez a munkácsi járási Mezőterebesen (Страбичово) történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A helyszínelő nyomozók megállapították, hogy a Volkswagen Caddy típusú gépkocsi 49 éves munkácsi sofőrje elvesztette uralmát járműve fölött,

a szembejövő sávba hajtott, ahol frontálisan összeütközött egy Volkswagen Transporter típusú kisbusszal, melyet egy 41 éves lembergi férfi vezetett.

A baleset következtében a Caddy sofőrje a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A mikrobusz sofőrjét, 9 és 4 éves utasait orvosi vizsgálat után hazaengedték.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálos közlekedési baleset) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még folyik a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés