Kárpátinfo.net


Megosztás

Beregszászban a rendőrség számos közigazgatási jogsértést dokumentált

Többek között egy 37 éves beregszászi lakost vontak felelősségre,

mert ittasan érkezett volt feleségéhez, akivel összeveszett.

A helyszínen a rendőrök megállapították az eset minden részletét, és családon belüli erőszak elkövetése miatt közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki szabálysértő ellen.

Ezenkívül éjszaka a beregszászi rendőrség munkatársai megakadályozták a római katolikus templom homlokzatának károsítására tett kísérletet.

A templom közelében egy gyanús férfit észlelve a rendőrök ellenőrzés céljából megállították őt. Egy másik régió 25 éves lakosának átvizsgálása során festékdobozokat találtak, amelyeket utóbbi valószínűleg az épület festésére használt volna fel.

Ezt az esetet jelenleg vizsgálják.

Egy újabb bejelentés érkezett a rendőrökhöz egy 58 éves beregszászi lakostól. A férfi arról számolt be, hogy október 15-től október 17-ig tartó időszakban egy ismeretlen személy megrongált egy ablakot a házán.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a jogsértésben részt vett a feljelentő ismerőse, akivel a férfi konfliktusban állt.

Mindegyik esetben a rendőrök adminisztratív jegyzőkönyveket állítottak ki a szabálysértők ellen, kiknek további sorsáról a bíróság dönt majd - olvashatjuk a Beregszászi Kerületi Rendőrség Facebook-oldalán.