Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 21. – 09:30 | Ukrajna |
Beregszászban a rendőrség számos közigazgatási jogsértést dokumentált. Fotó: a Beregszászi Kerületi Rendőrség Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Beregszászban egy férfi meg akarta rongálni a római katolikus templom falát; Megszűnhet a Facebook; Brutális baleset: fékezés nélkül szállt bele a kocsisorba az M1-esen (Video); Azt akarta, hogy élve elégjen a család, ezért Molotov-koktélt dobott a házukra; Raduckij: Ukrajna az elhunytak számát tekintve már a második a világ országai között. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. október 20-án.

Beregszászban egy férfi meg akarta rongálni a római katolikus templom falát

Beregszászban a rendőrség számos közigazgatási jogsértést dokumentált. Többek között a beregszászi rendőrség munkatársai megakadályozták a római katolikus templom homlokzatának károsítására tett kísérletet. A templom közelében egy gyanús férfit észlelve a rendőrök ellenőrzés céljából megállították őt. Egy másik régió 25 éves lakosának átvizsgálása során festékdobozokat találtak, amelyeket utóbbi valószínűleg az épület festésére használt volna fel. Ezt az esetet jelenleg vizsgálják.

Megszűnhet a Facebook

Nincs többé Facebook? A közösségi médiaóriás azt tervezi, hogy a jövő héten megváltoztatja a cég nevét – számolt be róla a Verge egy közeli forrásra hivatkozva. Az új név állítólag a vállalat metaverzum törekvéseit helyezi majd középpontba, miközben a közösségi médiaóriás körüli negatív felhangot is csillapíthatja. A közelgő névváltoztatásról a vállalat vezérigazgatója, Mark Zuckerberg állítólag Facebook október 28-i éves Connect konferenciáján kíván beszélni, a név azonban akár korábban is nyilvánosságra kerülhet.

Brutális baleset: fékezés nélkül szállt bele a kocsisorba az M1-esen (Video)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik forgalomfigyelő kamerája rögzítette, ahogy egy autó gyakorlatilag fékezés nélkül csapódott be az M1-es autópályán feltorlódó kocsisorba. A száguldó sofőr három személyautót tört össze, az egyik vétlen jármű utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A Magyar Közút Nonprofit Zrt beszámolója szerint az utóbbi évek egyik legmegdöbbentőbb eseménye történt szombaton, amikor egy autós fékezés nélkül zúzott le három autót az M1-esen.

Azt akarta, hogy élve elégjen a család, ezért Molotov-koktélt dobott a házukra

A két férfi gyerekkoruk óta jó barátok voltak, ennek ellenére három éve, amikor egy közértben összetalálkoztak, vitatkozni kezdtek, aminek verekedés lett a vége. Egyikük aznap este nyugtatót vett be, aztán ráivott, amitől elbódult. Ilyen állapotban ment el ismerőse házához, ahol korábban már többször járt. Az volt a terve, hogy az ott lakókra rágyújtja a házat. A támadó tudta, hogy barátja, annak anyja és az ismerős 14 évnél is fiatalabb testvére is otthon van.

Raduckij: Ukrajna az elhunytak számát tekintve már a második a világ országai között

Már két óra hosszat állnak sorban a halottaskocsik a kijevi krematórium előtt a koronavírus szövődményeiben elhunytak tetemével - közölte szerdán az ukrán parlament plenáris ülésén Mihajlo Raduckij, a törvényhozás egészségügyi bizottságának kormánypárti elnöke. Felhívta a figyelmet arra, hogy Ukrajna az elhunytak számát tekintve szerdára már a második helyre került a világ országai között. A politikus felszólította képviselőtársait, hogy járjanak elől jó példával, és aki még nem tette meg, oltassa be magát.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.