Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 22. – 07:59 | Kárpátalja |
Az első alkalomra 2021. október 26.-án, kedden kerül sor 15.30. ó. kezdettel. Fotó: Internet

Hirdetés

Fókuszban a családtervezés és a gyermekvállalás címen indítanak előadássorozatot Badalóban.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az ADVANCE Kárpátaljai Tanácsadó és Fejlesztő Központ határokon átnyúló együttműködési programja keretében tanácsadással egybekötött előadássorozatot hirdet - tudatta Jakab Lajos családorvos a Badalói családorvosi Rendelő közösségi oldalán.

A projekt célja a családalapításra készülő és kisgyerekes (0-3 éves) családok egészségügyi helyzetének javítása a Beregszászi Kistérség régiójában.

A program keretében előadásokra kerül sor a leendő és már ,,főállásban" ténykedő kismamák, anyukák számára, amelyek során lehetőség nyílik kérdések feltevésére, beszélgetésekre, tapasztalatcserére.

Az összesen nyolc előadásra tervezett sorozatba a Badalói Családorvosi Rendelő vonzáskörzetéhez tartozó érdekeltek is bekapcsolódhatnak, amennyiben ellátogatnak rendelőnkbe az ezen a felületen hirdetett alkalmakra.

Az első alkalomra 2021. október 26-án, kedden kerül sor 15.30. ó. kezdettel,

amelyen a családtervezésről, gyermekvállalásról, fogamzásgátlásról és annak rizikótényezőiről lesz szó dr. Bodnár Eleonóra, szülész/nőgyógyász szakorvos előadásában.

Szeretettel hívnak és várnak tehát minden érdeklődőt Badalóból, Haláborról és esetleg Tiszacsomáról is, az említett időpontban. 

Hogy megfelelő módon biztosítani tudják a hallgatóság kényelmes elhelyezését, arra kérik a jelentkezőket, hogy előzetesen jelezzék ebbéli szándékukat a 095 1585080-as, vagy a 067 3465110-es telefonszámokon.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés