Karpat.in.ua
| 2021. 10. 22. – 15:00 | Ukrajna |
A covid járványos betegséggé alakul, de az emberek visszatérhetnek a normális élethez a vírus körforgása mellett – jelentette ki Viktor Ljasko. Fotó: Internet

Hirdetés

A covid járványos betegséggé alakul, de az emberek visszatérhetnek a normális élethez a vírus körforgása mellett – jelentette ki Viktor Ljasko egészségügyi miniszter pénteken a Legfelső Tanácsban a kormányhoz intézett kérdések órájában, adta hírül a korrespondent.net hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A jelentés szerint felszólalásában a tárcavezető elmondta: „mindenkit érdekel a válasz a kérdésre, hogy mikor lesz ennek vége.

Kellemetlen hír: előfordulhat, hogy a covid soha nem tűnik el.

A jó hír viszont az, hogy mi visszatérhetünk a normális élethez a koronavírus körforgása mellett.” Szerinte a covid járványos betegséggé fog alakulni.

Ljasko a jelenlegi helyzetről szólva rámutatott, hogy a járványgörbe hirtelen emelkedik, 2-3 hetente megduplázódik a Covid-19-es esetek száma.

A mentők 103 hívószámának tárcsázása történelmi rekordot döntött – tette hozzá,

megjegyezve, hogy a mentősök ugyancsak rekordszámban mentek ki betegekhez és a kórházba utalások száma is minden eddiginél nagyobb.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés