Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 25. – 12:44 | Kárpátalja |
A 44 éves férfitól a rendőrök 61 szár nyers növényt és csaknem 300 kilogramm szárított kannabiszt foglaltak le. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Nagyszőlősi Kerületi Rendőrség munkatársai operatív intézkedések során kábítószer-bűncselekményen értek egy nagypaládi lakost.

A gyanúsított lakóhelyén bíróság által engedélyezett házkutatást tartottak és nagy mennyiségű kannabisz-ültetvényt találtak.

A nagyszőlősi bűnügyi rendőrök operatív tájékoztatása szerint október 23-án a kábítószer-bűncselekményben érintett személy lakóhelyén engedélyezett házkutatást tartottak.

A rendőrök megtudták, hogy a beregszászi járási Nagypalád lakosa egy egész kannabisz-ültetvényt létesített otthon, majd később marihuánát készített belőle, hogy eladja a drogosoknak.

A nyomozás során az információ beigazolódott - a 44 éves férfitól a rendőrök 61 szár nyers növényt és csaknem 300 kilogramm szárított kannabiszt foglaltak le.

A férfi az udvaron speciális üvegházakat épített, amelyekben kendert termesztett, és ezeket automata öntöző- és szellőzőrendszerrel szerelte fel.

Valamennyi lefoglalt tárgyi bizonyítékot szakértői vizsgálatra továbbították. A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még folyik a nyomozás - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés