Hirado.hu
| 2021. 10. 25. – 13:00 |
A páciens bevallotta, hogy hat hónappal a vizsgálat előtt nyelte le a készüléket, de túlságosan szégyellte magát ahhoz, hogy segítséget kérjen. Fotó: Internet

Hirdetés

Kibírhatatlan hasi fájdalmakra panaszkodott az egyiptomi férfi, ezért az orvosok röntgenvizsgálatnak vetették alá, és megdöbbenve tapasztalták, hogy egy mobiltelefon van a gyomrában.

A férfi a helyi kórházban jelentkezett hasi fájdalmakkal, ahol az orvosok először a gyomrában és a belében keletkezett fertőzéseket kezelték - írja a Hirado.

Aztán amikor megnézték a férfi gyomráról készült röntgenfelvételt, megdöbbentek: egy telefon volt benne.

A páciens bevallotta, hogy hat hónappal a vizsgálat előtt nyelte le a készüléket, de túlságosan szégyellte magát ahhoz, hogy segítséget kérjen. Azt remélte, hogy az eszköz természetes úton távozik a szervezetéből, azonban az a gyomrába ékelődött.

Fél éven keresztül nem tudott rendesen enni és inni, mert a mobiltelefon megakadályozta, hogy a táplálék áthaladjon a bélrendszerén. Végül aztán szégyenérzetét leküzdve elszánta magát, és elment a helyi kórházba, ahol az orvosok közölték vele, hogy azonnal meg kell műteni.

A férfi orvosai úgy vélik, hogy teljesen fel fog épülni.

Az azonban a mai napig nem derült ki, hogy miért nyelte le a mobiltelefont.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.