Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 27. – 10:30 | Magyarország |
A találkozó során lehetőség nyílt megújítani Csonkapapi és Rákosmente között a testvér-települési kapcsolatot. Fotó: a Csonkapapi-Hetyeni-Kispapi Községháza Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Október 22–23-án testvér-települési találkozóra került sor Rákosmentén, melyen négy határon túli település képviseltette magát.

Jelen volt a Krosnói járás (Lengyelország), Lovran (Horvátország), Gyergyószentmiklós (Erdély) és Csonkapapi küldöttsége is - tudatta a Csonkapapi-Hetyeni-Kispapi Községháza közösségi oldalán.

Csonkapapiból Nagy József elöljáró, Sütő Gábor kistérségi képviselő, valamint párjaik kaptak meghívást az alkalomra. 

E két nap során lehetőség nyílt megújítani Csonkapapi és Rákosmente között a testvér-települési kapcsolatot, ismeretségeket kötni más határon túli települések elöljáróival, jövőbeli tervek megvalósításáról tárgyalni. 

A vendéglátók tartalmas programot szerveztek, melyben nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó megemlékezés, komolyzenei koncerttel díszített díjátadó ünnepség, könyvbemutató is helyet kapott. 

"Köszönjük szépen a meghívást, reméljük, hogy e találkozó egy gyümölcsöző kapcsolat folytatását jelenti" - áll a bejegyzésben.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés