Kárpátinfo.net


| 2021. 10. 31. – 10:20 | Kárpátalja |
Halálos közlekedési baleset történt Técsőn. A baleset okozója elmenekült a helyszínről, de a gyanúsítottat egy órán belül megtalálták és letartóztatták. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Halálos közlekedési baleset történt Técsőn. A baleset okozója elmenekült a helyszínről, de a gyanúsítottat egy órán belül megtalálták és letartóztatták.

Október 29-én kijevi idő szerint körülbelül 20 óra 35 perckor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Técsőn a helyi étterem közelében egy azonosítatlan gépkocsi sofőrje elgázolt egy gyalogost,  majd elhajtott a helyszínről. A feljelentő azt is elmondta, hogy szerinte az áldozat már halott.

A helyszínre kiérkező nyomozók megvizsgálták a közelben található kültéri kamerák felvételeit, s megállapították, hogy a cserbenhagyó gázoló egy 22 éves helyi lakos, aki egy Skoda Octavia típusú gépkocsival közlekedett. A rendőrök egy órán belül megtalálták és letartóztatták a tettest. Kiderült, a fiatalember józanon vezetett.

Az előzetes adatok szerint a sofőr elvesztette uralmát járműve fölött és elütötte a férfit, majd tovább hajtott. A 36 éves áldozat holttestét a helyszíntől másfél kilométerre találták meg.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak.  Még folyik a nyomozás - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés