MTI

| 2021. 11. 12. – 17:30 | Törökország |
Egyre erősebbek Törökországban azok a hangok, amelyek az év elején még nagy eufóriával fogadott Mesut Özil teljesítményét bírálják. Fotó: Internet

Hirdetés

Egyre erősebbek Törökországban azok a hangok, amelyek az év elején még nagy eufóriával fogadott Mesut Özil teljesítményét bírálják a Fenerbahce labdarúgócsapatánál.

A német válogatottal világbajnok, 33 éves játékos hét és fél év után igazolt el az Arsenaltól, s lett többek között a magyar válogatott Szalai Attila csapattársa a Boszporusz partján - írja az MTI.

"Mesutnak végre a feladatára kell összpontosítania" - jelentette ki egy interjúban Ali Koc, az isztambuli klub elnöke.

"Az üzleti ügyeit félre kell tennie és arra figyelnie, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a Fenerbahcében".

Az egyesület vezetője úgy fogalmazott: mindenki tisztában van azzal, hogy "egy jó Mesut milyen csodákra képes", a tehetsége és a képességei megkérdőjelezhetetlenek.

A Fenerbahce 12 forduló után csupán a hetedik helyen áll a török élvonalban úgy, hogy az utóbbi négy bajnokiján mindössze egy pontot szerzett.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy elképesztő kivásárlási árral láncolhatja magához sztárfocistáját a Real Madrid. A Vinicius Júnior, a Real Madrid brazil sztárja hamarosan alá írhatja új szerződését a spanyol klubbal, amely elképesztő kivásárlási árral láncolná magához a brazil labdarúgót.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés