Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 13. – 07:07 | Kárpátalja |
Csempészcigarettát fedeztek fel a Csapi Határőrség munkatársai az ungvári ukrán-szlovák ellenőrző ponton egy kamionban. Fotó: Ukrán Állami Határszolgálat

Hirdetés

Csempészcigarettát fedeztek fel a Csapi Határőrség munkatársai az ungvári ukrán-szlovák ellenőrző ponton.

November 12-én egy 45 éves kárpátaljai férfi DAF típusú teherautójával akarta elhagyni Ukrajna területét az ungvári ukrán-szlovák ellenőrző ponton keresztül.

A kamion tételes átvizsgálása során a határőrök a vezetőfülke alatt megtaláltak egy rejtekhelyet. A motortér szerkezeti üregében rejtekhelyet alakítottak ki, melyben

a vámosok 1500 csomag zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A vámosok lefoglalták a cigarettát és teherautót is, amelynek értéke több mint 250 ezer hrivnya - olvashatjuk az Ukrán Állami Határszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban a Kárpátinfo.net hírt hírt adott róla, hogy egy Ukrajnából Szlovákiába tartó kamionban nagy mennyiségű csempészett kábítószer-szállítmányt találtak a szlovák vámosok. A szlovák vámosok a szolgálati kutya segítségével találták meg a rejtekhelyet. A kamiont vezető ukrán férfit őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezték. Ellene kábítószer illegális szállítása miatt indítottak eljárást. Jelenleg laboratóriumi vizsgálattal állapítják majd meg, milyen kábítószert szállított a férfi.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.