Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 15. – 13:21 | Kárpátalja |
Három férfi katapulttal és pilóta nélküli légijárművel akart cigarettát csempészni. Fotó: az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Kárpátalján a Nevetlenfalui határőrosztag munkatársainak sikerült felkutatni és őrizetbe venni azokat az illetőket, akik katapulttal és pilóta nélküli légijárművel akartak cigarettát csempészni.

Az információk ellenőrzése során során a beregszászi járási Tiszaszirma (Дротинці) község határában a határőrök három csempészt vettek őrizetbe,

akik éppen egy úgynevezett repülésirányító pontot telepítettek ki.

Az 59 éves királyházi, valamint egy 31 és 22 éves nagyszőlősi férfiak két autóval érkeztek a határhoz. Az egyik gépkocsi utasterében a határőrök egy laptopot találtak az ukrán-román határ letöltött térképével, egy kilövő katapultot, egy házi készítésű drónt, illetve cigarettát.

A határőrök az esetről értesítették a rendőrséget. Az illetékesek a talált tárgyakat lefoglalták.

Az ügyben eljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - olvashatjuk az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy csempészcigarettát foglaltak le a rendőrök Kárpátalján. A rendőrök a csempészárut és az elkövető járművét is foglalták le. Az ügyben eljárást indítottak.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.