Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 15. – 09:20 | Kárpátalja |
A 2009-es kibocsátású járművet idén október végén lopottként vették nyilvántartásba Olaszországban. Fotó: az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-bejegyzése

Hirdetés

November 12-én a Csapi Határőrség munkatársai egy Interpol által körözött gépkocsit fedeztek fel.

Az olasz rendszámú Ford típusú járművel egy 37 éves ukrán férfi érkezett a csapi ellenőrző ponthoz.

A személygépkocsi okmányainak ellenőrzése során az ellenőrző ponton működésbe lépett az Interpol adatbázisa. Erről a határőrök értesítették az Interpol ukrajnai irodáját és a Nemzeti Rendőrség Ungvári Kerületi Rendőrségének képviselőit.

A határőrök kérésére az Interpol munkatársai megerősítették, hogy a 2009-es kibocsátású járművet idén október végén lopottként vették nyilvántartásba Olaszországban.

A járművet és okmányait átadták a rendőröknek.

Az ukrán férfi cselekedeteiben Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 289. cikkelye (illegális járműbirtoklás) szerint bűncselekményre utaló jeleket észleltek. Az ügyben tart a vizsgálat - olvashatjuk az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy felgyújtott egy autót egy férfi Ungváron. November 10-én éjszaka a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Ungváron, a Március 8. utcában kigyulladt egy Skoda Rapid márkájú gépkocsi.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés