Események | 2021. 11. 16. – 08:44 |
A Kijev megyei Bojarkában egy 38 éves ittas férfi brutális módon végzett 73 éves édesanyjával. Fotó: Podrobnosti.ua

Hirdetés

Ukrajnában, a Kijev megyei Bojarkában életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki szándékosan megölte és feldarabolta édesanyját.

2021 májusában a 73 éves édesanyjával kialakult veszekedés során a 38 éves ittas férfi legalább 35-ször arcon ütötte, majd késsel tízszer fejen ütötte a nyugdíjast.

Ezen túlmenően eltávolította a jobb szemgolyóját, valamint számos ütést mért testének többi részére - írja a Podrobnosti.ua hírportál a Kijev Megyei Ügyészség sajtószolgálata nyomán.

Az elítélt, miután felismerte, hogy az anyja számos sérülés után még mindig eszméleténél van, levágta a fejét, kivette a szívét, a tüdejét és a bordáját,

majd ismét mintegy 17-szer megszúrta a késsel a törzsét.

Az elsőfokú bíróság 15 év börtönbüntetésre ítélte a gyilkost, a Kijevi Területi Fellebbviteli Bíróság azonban szigorította az ítéletet.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy agyonverte élettársát egy férfi Kárpátalján. Az eset vizsgálata során a rendőrök megállapították, hogy a 35 éves nő és 44 éves élettársa között konfliktus alakult ki, mely verekedéssé fajult.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.