MTI

| 2021. 11. 16. – 12:30 | USA |
Hat fiatalt kórházba kellett szállítani az amerikai Colorado állam Aurora városának egyik főiskolája közelében hétfőn történt lövöldözés nyomán. Fotó: Internet

Hirdetés

Hat fiatalt kórházba kellett szállítani az amerikai Colorado állam Aurora városának egyik főiskolája közelében hétfőn történt lövöldözés nyomán – közölte a város rendőrfőnöke újságírókkal.

Vanessa Wilson tájékoztatása szerint a lövéseket egy kocsiból adták le. A bűncselekmény elkövetése feltételezhetően bandákhoz köthető, a hatóságok több gyanúsított ellen adtak ki körözést - írja az MTI.

Mint arról beszámolt, a 14 és 18 év közötti sebesültek mind diákok voltak.

Hozzátette, hogy hamarosan felépülnek nem életveszélyes sérüléseikből, bár az egyik fiatalt meg kellett műteni.

Wilson közölte azt is, hogy különböző kaliberű lövedékeket találtak a helyszínen, ami arra utal, hogy több fegyverből adtak le lövéseket.

A lövöldözés helyi idő szerint délután egy órakor történt egy parkban, nem messze a főiskolától.

A történtek részletei egyelőre homályosak.

Helyi lakosok szerint a lövéseket több járműből is leadhatták, illetve gyalog közlekedő gyanúsítottak is részt vehettek a lövöldözésben. A KCNC-TV denveri székhelyű televízió Henry Martinez helyi lakosra hivatkozva mintegy ötven lövésről számolt be.

A Denvertől keletre található 386 ezer lakosú Aurorában történt az utóbbi idők egyik legvéresebb ámokfutása. 2012. július 20-án a város egyik mozijában egy Batman-film éjféli premierjén egy 27 éves férfi 12 embert lelőtt, 70-et pedig megsebesített.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy késsel szúrt fejbe egy rátámadó krokodilt egy ausztrál férfi. A 60 éves férfi a McIvor folyó egy kies szakaszán horgászott, amikor a krokodil feje felbukott a vízből és elkapta a férfi lábát.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés