Hirado.hu
| 2021. 11. 17. – 11:00 | Portugália |
Több mint egymillió forintra bírságolták meg azt a 11 éves kislányt, aki berohant a Portugália–Szerbia világbajnoki selejtező mérkőzés után a pályára, hogy megölelje Cristiano Ronaldót. Fotó: Internet

Hirdetés

Eredetileg több mint egymillió forintra bírságolták meg azt a 11 éves kislányt, aki csütörtök este berohant a Portugália–Szerbia világbajnoki selejtező mérkőzés után a pályára, hogy megölelje Cristiano Ronaldót.

3000 eurós (1 091 252 forint) bírságot kellett volna kifizetni annak a kislánynak, aki a hétfő esti világbajnoki selejtező mérkőzés után a pályára szaladt, hogy megölelje kedvenc portugál focistáját – számol be róla az Insider-re hivatkozva a Hirado.

A 11 éves Addison Whelan a Portugália és az Írország közötti gól nélküli döntetlent követően rohant be a pályára a csütörtök esti világbajnoki selejtezőn.

Mielőtt a biztonságiak elvihették volna a fiatal szurkolót a helyszínről, Ronaldo közbelépett és gyorsan megölelte a kislányt, majd átadta neki válogatott mezét.

„Csak úgy ordítottam Ronaldo nevét. Megfordult, meglátott engem, és azt mondta egy biztonsági őrnek, hogy hagyjon békén” – mondta a kislány a meccs után egy helyi rádióadónak.

Bármennyire is bájos jelenség egy 11 éves szurkoló a pályán, az illetékes hatóság több mint egymillió forintra büntette ezért a szabályszegésért. A kislány az eset után azt is elmondta:

„Megbírságoltak, mert berohantam a pályára. Az apukám fogja kifizetni.”

Szombaton azonban az ír labdarúgó-szövetség közleményt adott ki, amelyben közölte, hogy eltekint Whelan bírságától.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy szépségdíjas góllal nyerte utolsó vb-selejtezőjét a magyar válogatott. Izgalmas mérkőzésen győzte le 2-1-re Lengyelországot a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában Varsóban. Marco Rossi együttese így végül negyedik helyen végzett csoportjában.

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés