Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 17. – 08:37 | Kárpátalja |
Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron a rendőrök elfogtak egy férfit, aki felfegyverkezve berontott egy lakásba. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron a rendőrök elfogtak egy férfit, aki felfegyverkezve berontott egy lakásba.

November 15-én 17 óra 15 perc körül a rendőrséghez fordult egy 56 éves helyi lakos, aki bejelentette,

hogy egy ismeretlen férfi betört a lakásába, és fegyverrel megfenyegette őt.

A hívást követően a helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy a támadó az erkélyajtó betörésével behatolt a lakásba.

Amikor a rabló belépett a konyhába, váratlanul megpillantotta a tulajdonost, aki aznap a szokásosnál korábban ért haza a munkából.

A gyanúsított egy kést vett elő a zsebéből, és fenyegetni kezdte a 65 éves férfit. A támadó pénzt követelt, de nem talált készpénzt a lakásban, ezért elmenekült a helyszínről.

Az Ungvári Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az elkövető felkutatását.

A rendőröknek forró nyomon sikerült őrizetbe vennie a gyanúsítottat - egy 32 éves ungvári férfit, akit korábban többször is elítéltek vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Az őrizetbe vétel során az elkövetőnél egy kést találtak, amellyel valószínűleg megfenyegette a sértettet.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 187. cikkelye (behatolással egyesített rablási kísérlet) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy ukrán embercsempészt fogtak el Magyarországon. Az autót egy 46 éves ukrán férfi vezette, aki négy illegális migránst szállított .

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés