Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 17. – 14:00 |
A Ridikül legutóbbi adásában apák és fiaik vendégeskedtek, közöttük Király Viktor és édesapja, Király Tamás. Fotó: Internet

Hirdetés

A Ridikül legutóbbi adásában apák és fiaik vendégeskedtek, közöttük Király Viktor és édesapja, Király Tamás. A DAL 2012, 2014 és 2018 versenyzője a Duna Televízió műsorában elárulta, ha nem betegszik meg zenekarának énekese, akkor talán még ma is a dobok mögött ül. A szalagavatóján azonban nyilvánvalóvá vált, hogy arany van a torkában, már csak azt kellett kitalálnia, hogyan nyerhetné el apja támogatását?

Király Viktor családjában nem volt magától értetődő, hogy támogatják mindenben, amit csak kitalált: meg kellett mutatnia, hogy valóban képes és hivatott arra, amit szeretne. Így volt ez a pályaválasztással is – derült ki a Ridikül legutóbbi adásából, amelynek kapcsán felidézte, hogyan ébredt rá, hogy énekes szeretne lenni - írja az MTVA.

„Éveken át csak doboltam, egészen addig, míg haza nem költöztünk Magyarországra.

Úgy készültem, hogy dobolni fogok a szalagavatónkon is, de megbetegedett az énekes és a basszusgitáros srác javasolta, hogy énekeljek helyette én. Nagy siker volt és egyben vízválasztó apámnál is, akkor már elgondolkodott, hogy lehet, van valami bennem, amit tud támogatni” – fogalmazott Király Viktor a Duna Televízió műsorában.

Az érettségi után zeneszerzéssel kezdett foglalkozni és mellette angolt is tanított, az ebből szerzett zsebpénzét fordította arra, hogy saját szerzeményeit stúdióban vegye fel. A 10. dal után lett bátorsága arra, hogy édesapjának is megmutassa őket, aki látva erőfeszítéseit, támogatni kezdte őt. Király Tamás a műsorban úgy fogalmazott, nemcsak arra büszke,

hogy fia a szakmájában elismert és sikeres lett, hanem arra is, hogy jó édesapa is vált belőle.

A további részletek a Ridikül idézett adásából ismerhetők meg, ahol Závodi Marcell és Ifj. Richter József is mesélnek személyiségük és karrierjük fejlődéséről.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.