Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 18. – 13:20 | Kárpátalja |
A kárpátaljai rendőrség nyomozói megtalálták azt a gyanúsítottat, aki felgyújtott egy Skoda Octavia típusú személygépkocsit Beregszászban. Fotó: a Beregszászi Kerületi Rendőrség Facebook-bejegyzése

Hirdetés

A kárpátaljai rendőrség nyomozói megtalálták azt a gyanúsítottat, aki felgyújtott egy Skoda Octavia típusú személygépkocsit Beregszászban.

Az eset még november 12-én, a Tamás Mihály utcában történt hajnali 5 óra körül.

A rendőrök megvizsgálták a térfigyelő kamerák videófelvételét, amelyen észrevettek egy ismeretlen férfit, fején kapucnival, vállán hátizsákkal, aki az eset idején a tetthely mellett haladt el.

Az operatív munka több napig tartott, ennek eredményeként a nyomozók elfogták a 33 éves gyanúsítottat.

November 18-án délelőtt lakhelyén és a garázsban a rendőrök házkutatást tartottak, melynek során egy kerékpárt, egy hátizsákot, üzemanyag- és kenőanyag-palackokat, benzinszagú ruhákat, valamint egy térképet találtak, amely szerint elmenekült a gyújtogatás után.

Ezt az útvonalat egyébként videokamerák rögzítették.

A gyanúsított ellen gyújtogatás miatt indítottak büntetőeljárást. A férfit háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik - olvashatjuk a Beregszászi Kerületi Rendőrség Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy menet közben gyulladt ki egy gépkocsi Kárpátalján. Kárpátalján, a Munkácsi járásban menet közben kigyulladt egy személygépkocsi.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés