Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 22. – 12:18 | Kárpátalja |
Kárpátalján, a rahói járási Tiszaborkúton (Кваси) a rendőrök egy aknaszlatinai férfi autójában 12 kartondoboz cigarettát találtak. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, a rahói járási Tiszaborkúton (Кваси) a rendőrök egy aknaszlatinai férfi autójában 12 kartondoboz cigarettát találtak.

Az illetékesek lefoglalták a füstölni valót.

November 20-án kijevi idő szerint 1 órakor Tiszaborkúton a járőrök ellenőrzés céljából megállítottak egy Mercedes Benz Sprinter típusú kisbuszt. A volán mögött egy 33 éves aknaszlatinai férfi ült.

A jármű felülvizsgálata során a tisztviselők 12 kartondobozt találtak, melyben összesen 6 ezer csomag zárjegy nélküli cigaretta volt.

A rendőrök az SZBU tisztviselőivel együtt lefoglalták a cigarettát,

a mikrobuszt pedig a rendőrség büntetőparkolójába szállították.

A Rahói Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 204. cikkelye (illegálisan előállított jövedéki termékek illegális gyártása, tárolása, értékesítése vagy értékesítése céljából történő szállítása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A cikkelye szankciója 85-170 ezer hrivnya pénzbírságot ír elő az illegálisan előállított áruk elkobzásával és megsemmisítésével - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtószolgálata.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy csempészcigaretta miatt autója nélkül maradt egy férfi Asztélynál. A kisbuszban 1970 doboz cigarettát találtak.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés