MTI

| 2021. 11. 22. – 13:00 | Magyarország |
Elfogtak egy 57 éves jászfényszarui nőt, akinek az udvarán elásva több csomag kábítószergyanús anyagot és porciózáshoz szükséges mérleget találtak. Fotó: Internet

Hirdetés

Elfogtak egy 57 éves jászfényszarui nőt, akinek az udvarán elásva több csomag kábítószergyanús anyagot és porciózáshoz szükséges mérleget találtak – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon, idézi az MTI.

A közlemény szerint a rendőrök szombat hajnalban mentek ki a családi házhoz,

ahol információik szerint egy több éve kábítószerrel kereskedő nő él.

A nyomozók az ingatlan területén végzett kutatáskor az udvaron, a földbe ásva találtak egy dobozt, amelyben több csomag kábítószergyanús anyag és a kiméréshez szükséges digitális mérleg volt.

A rendőrök a helyszínen lefoglaltak 74,14 gramm kábítószergyanús anyagot, 27,25 gramm növényi őrleményt, mérlegeket, több százezer forint készpénzt, gépkocsit és ékszereket.

A nőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A Jászberényi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - olvasható a közleményben.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy hat külföldi embercsempészt, köztük két ukránt ítéltek börtönre Szekszárdon. A bíróság gyorsított eljárásban hozta meg a döntést, a végrehajtandó szabadságvesztés mellett mind a hat vádlottat kiutasította Magyarország területéről.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés